Makale Tarihi: 10.03.2016
Görüntülenme: 2323

Saygıdeğer Meslektaşlarım... (10.03.2016)

Eylül ayında yapılan Antalya Eczacı Odası seçimlerinin ardından, Ekim ayı içerisinde Temsilcilik seçimleri öngörülmüş, şahsım dışında başka aday çıkmamasından dolayı Antalya Eczacı Odası yönetimi tarafından Kasım ayında atamam yapılmıştır.Sizlerle uyumlu,çalışkan ve üretken iki yıl geçirmek ümidiyle kendimden biraz bahsetmek istiyorum.

Eczacılık mesleği ile tanışmam 1993 senesinde Hacettepe Ünv. Eczacılık Fakültesini kazanmamla başladı. 1997 senesinde mezun olup, akabinde askerlik görevimi Konya'da Hava Hastanesinde Eczacı Asteğmen olarak tamamladım.1999 senesinde eczane açma hazırlıkları yaparken Alanya'nın hali hazırda yaşayan en eski eczacısı Velittin Bekrioğlu'ndan yine hali hazırda en eski 2.eczanesi olan Hayat Eczanesini devir aldım. Halen aynı aşkla ve azimle 17 yıldır aynı yerde mesleğimi icra etmekteyim.

Öncelikle benden önce bu görevi başarıyla yerine getirmiş eczacı büyüklerimize ve bu görevi devir aldığım Ecz.Güray Tuna'ya da teşekkürü bir borç bilirim.Özverili çalışmalarıyla Temsilciliğimizi bir çok odadan daha işlevsel ve kurumsal bir yapıya taşımıştır. Yılbaşına kadar eczacılık mesleğimin en önemli gündemini; TEB seçimleri ve akabinde SGK ile yapılacak sözleşme oluşturmaktadır.Bizlerde önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı üç başlık altında yürütmeyi planlıyoruz. Genç meslektaşlarımızın meslek içi entegrasyonunu geliştirmek, eczane ve eczane çalışanlarının bilgi birikimini ve satış tekniklerini arttırıcı seminerler düzenlemek, sizlerden gelecek önerileri mesleğimiz üzerine uygulamasını planlayarak Antalya Eczacı Odası ve de TEB'ne iletmek.

Bu çalışmalarda sizlerden gelecek her türlü öneriye açık olduğumuzu, birlikten kuvvet doğar bilincinin mesleğimizin geleceği için vazgeçilmez bir unsur olduğunu bildirir, sağlık ,mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.