Makale Tarihi: 31.12.2018
Görüntülenme: 2623

Saygıdeğer Meslektaşlarım...(31.12.2018)

Değerli meslektaşlarım;

Bildiğiniz üzere Ekim 2017 de yüksek katılımla gerçekleştirdiğimiz seçim sonucu sizlerin değerli destekleri ile temsilcilik görevime başladım. Geçtiğimiz bir yıl boyunca yönetim kurulumuzla beraber mesleğimizin gelişimi adına birçok çalışma gerçekleştirdik. Bu süre zarfında meslek içi eğitim toplantıları, mesleki geziler ve birlik beraberliğimizi arttırma amaçlı sosyal faaliyetler ve yemek organizasyonları düzenledik.

“Vitaminler ve Gıda Takviyeleri” - Eczacıbaşı Voonka

Dr.Beril Koparal Ayanoğlu katılımı ile “Bitkisel Yağların Tedavide Kullanımı” - Zade Vital

Uzm. ecz.Hülya Kayhan katılımı ile “Aromaterapi” - Art de Huıle

Dr. Hasan Basri Seren katılımı ile “Probiyotikler ve Bağırsak Sağlığı” - Menarini

“Piyoderma Pişik Erektil Disfonksiyon “- Pfizer

Fortiks danışmanlık Murat Selçuk ve Phusion danışmanlık Fikret Küçükkoyuncu eczanede “Tanzim, Teşhir ve Pazarlama” eğitimleri düzenledik.

Akseki-İbradı Ormana Düğmeli evler ve Altınbeşik mağarası,

Konya Zade Vital fabrika, Mevlana müzesi ve Sille,

Bosna Hersek ve Karadağ yurtdışı gezisi gerçekleştirdik.

Demokrasiye olan inancımız gereği önemli konularda sizlere danışarak yaptığımız anket sonuçlarına göre kararlar almaya çalıştık. Sizlerin isteği ile eczane kapanış saatlerini düşürüp, arife günlerinin kapalı olmasına ve tatil ve bayram nöbetlerinin yıllık planlanmasına karar verdik.

Mesleğimizin geleceği adına değişmek, gelişmek ve üretmek zorunda olduğumuz aşikârdır. Bu bağlamda meslektaşlarımızın gelişimi için eğitim toplantılarına birlik ve beraberliğimizi arttıracak organizasyonlara devam edeceğimizi bilmenizi isteriz.

Sizlerden gelecek eleştiri öneri ve görüşlere açık olduğumuzu tekrar hatırlatır, bizlere olan güveniniz ve desteğinizden dolayı yönetim kurulumuz adına hepinize teşekkür eder, yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim.