Makale Tarihi: 10.05.2021
Görüntülenme: 2033

2021 Yılı Haziran Ayı Alanya Merkez Nöbet Listesi Hakkında

2021 yılı HAZİRAN ayları nöbet listesi hazırlanacak olup, Haziran Ayında GEÇERLİ mazereti bulunan meslektaşlarımızın 17.05.2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ilgili dilekçelerini Odamıza iletmeleri gerekmektedir. Bu tarihten itibaren gelen dilekçeler kabul edilmeyecektir. (Mazeret belirtilmeyen dilekçeler kabul edilmeyecektir.) Dilekçeler sadece ıslak imzalı olarak kabul edilecek olup, yaşanan sıkıntılardan kaynaklı olarak fax yolu ile dilekçe gönderen meslektaşlarımızın dilekçeleri kabul edilmeyecektir.

Nöbet uygulamasının düzenli ve hatasız yürütülebilmesi için onaylanmış olan listeler üzerinde Eczacılarımızın daha sonradan talep edecekleri değişiklik istekleri KESİNLİKLE kabul edilmeyecektir.

Not-1: Nöbet tutan eczanelerimizin nöbet levhalarını (E-Logoları Dahil) mesai saatinde değil nöbet saati başladığı anda aktif hale getirmeleri, nöbet başlangıç ve bitiş saatlerine tüm eczanelerin gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir.

Not-2: Bazı eczanelerimizin nöbet levhalarını (E-Logolar) nöbetçi olmadıkları halde nöbetçiymiş gibi açık konumda bırakmalarından dolayı hastaların yanılmasına yol açmaktadr. Bu veya buna benzer mağduriyetlerin yaşanmaması için meslektaşlarımızın ilgili uyarıya azami dikkat etmeleri gerekmektedir.

Not-3: MADDE 26 – (1) Eczanelerin, kapalı olsalar dahi, nöbetçi eczanelerin adı, adresi ve telefon bilgilerini dışarıdan görülebilir, kolayca okunabilir şekilde ışıklandırılmış veya dijital ortamda ilân etmeleri gerekir.


Meslektaşalarımızın belirtilen uyarılara azami dikkat etmeleri önemle duyurulur.