Makale Tarihi: 12.11.2018
Görüntülenme: 1657

2018 Yılı Aralık Ayı Alanya Merkez Nöbet Listesi Hakkında

2018 yılı Aralık ayı nöbet listesi hazırlanacak olup, Aralık Ayında GEÇERLİ mazereti bulunan meslektaşlarımızın 16 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili dilekçelerini Odamıza iletmeleri gerekmektedir. (Mazeret belirtilmeyen dilekçeler kabul edilmeyecektir.) Dilekçeler sadece ıslak imzalı olarak kabul edilecek olup, yaşanan sıkıntılardan kaynaklı olarak fax yolu ile dilekçe gönderen meslektaşlarımızın dilekçeleri kabul edilmeyecektir.

Nöbet uygulamasının düzenli ve hatasız yürütülebilmesi için onaylanmış olan listeler üzerinde Eczacılarımızın daha sonradan talep edecekleri değişiklik istekleri KESİNLİKLE kabul edilmeyecektir.

Ayrıca nöbet tutan eczanelerimizin nöbet levhalarını (E-Logoları Dahil) mesai saatinde değil nöbet saati başladığı anda aktif hale getirmeleri, nöbet başlangıç ve bitiş saatlerine tüm eczanelerin gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir.

Son günlerde Vatandaşlarımzdan ve Kurumlardan gelen şikayetlerde; Bazı eczanelerimizin nöbet listelerini asmadıkları, nöbet levhalarını (E-Logolar) nöbetçi olmadıkları halde nöbetçiymiş gibi açık konumda bırakmalarından dolayı hastaları yanılttığı ve mağduriyetler yaşandığı tarafımıza iletilmiştir. Bu veya buna benzer mağduriyetlerin yaşanmaması için meslektaşlarımızın ilgili uyarıya azami dikkat etmeleri gereği önemle duyurulur.