Makale Tarihi: 22.06.2022

2022 Yılı Adalet Bakanlığı Sözleşmeleri Odamıza Gelmiştir

2022 yılına ait Adalet Bakanlığı (Cezaevi) sözleşmeleri Temsilciliğimize ulaşmış olup, 50 TL karşılığında temsilciliğimizden temin edilebilmektedir.

Alanya L tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu sözleşmelerini Odamız aracılığı ile yenilemek isteyen Meslektaşlarımızın, 27 HAZİRAN 2022 PAZARTESİ GÜNÜ mesai bitimine kadar temsilciliğimize gerekli belgeleri ulaştırması gerekmektedir. Bu tarihe kadar teslim edilen sözleşmeler Odamızca toplu olarak teslim edilecektir.

2022 YILI ADALET BAKANLIĞI İLE PROTOKOL YENİLENMESİNDE İSTENİLEN BELGELER

Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi,
Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatını(2021) gösteren onaylı ek-5 formu (Ek-5 formu için tıklayınız.)
Bölge eczacı odasından onaylı sözleşme metni,
Eczacı odasından alınan yeni tarihli “sözleşmeye engel yoktur” belgesi,

Yukarıda İstenen Belgeler Bir Dilekçe Ekinde Kuruma İbraz Edilecektir. (Dilekçe için tıklayınız.)

2022 YILI ADALET BAKANLIĞI PROTOKOLÜNÜ İLK KEZ YAPACAKLAR İÇİN İSTENEN BELGELER

Kimlik fotokopisi (T.C.kimlik no ile birlikte),
Ruhsat fotokopisi,
İmza sirkülerinin noter onaylı örneği,
Bölge eczacı odasından onaylı sözleşme metni,
Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatını gösteren onaylı form (ek-5) (yeni açılan eczaneler hariçtir.)
Eczacı odasından alınan yeni tarihli “sözleşmeye engel yoktur” belgesi,