Makale Tarihi: 6.10.2022

Afişler, Yaka Kartları ve Eczane Poşetleri Hakkında

"Eczacıya Hak Ettiği Değer Verilmelidir" Eylem Planımız kapsamında ülkemiz genelinde eşzamanlı gerçekleştirilmesi hedeflenen faaliyetlerimizden birisini de Meslektaşlarımızın ortak belirlenen bir günde siyah maske, siyah poşet ve siyah yaka kartları ile hizmet vermesi yolu ile kamuoyu dikkatinin çekilmesi olarak tanımlanmıştır.

Bu kapsamda hazırlanmış olan her eczane için 100'er adet siyah poşet ve personel sayımız kadar yaka kartı eczanelerimize teslim edilmeye başlanmıştır.

Söz konusu materyalleri üyelerimize dağıtım süreçleri gözetilerek 10 Ekim 2022 Pazartesi günü Eylem Planımıza uygun şekilde tüm Türkiye'de eşzamanlı siyah poşet, siyah maske ve yaka kartları ile hizmet verilmesi hedeflenmektedir.

Aynı zamanda, gönderilmekte olan "Sağlık Işığınız Sönmesin" ve "Dur De" afişleri de yürüttüğümüz bu farkındalık kampanyasını destekleyecektir.

Meslektaşlarımızın yine 10 Ekim 2022 Pazartesi günü çalışanları ile birlikte kendi cep telefonları ile çekerek kaydedebilecekleri;

"Önlüklerimiz Kararmadan

Eczanelerimiz Kapanmadan

Biz Eczacılar Hakkımız olanı istiyoruz!

Eczanelerimiz Yaşasın"

Şeklindeki beyanlarını içeren videolarını 10 Ekim 2022 Pazartesi saat 20.00'da #EczacıyaHakEttiğiDeğerVerilsin etiketi ile paylaşmaları sosyal medya üzerindeki görünürlüğümüzü de arttıracaktır.

Birlikten Doğan Gücümüzü Mesleğimizi Daha Sağlıklı Yarınlara taşımak adına yürüttüğümüz bu haklı mücadelemizin en yüksek perdede ses bulabilmesi adına, belirtilen zaman takvimine uygun olarak materyallerin kullanılması ve desteğiniz çok önemlidir.