Makale Tarihi: 4.07.2021

Antalya Eczacı Odası İktisadi İşletmesi ECZ-FATURA Entegratörlüğü E-Dönüşüm Hizmetleri

Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulumuzca, yaklaşık iki aylık süreç içerisinde hazırlıkları tamamlanan İktisadi İşletmemiz Resmi Özel Entegratörlüğü olan ECZ-Fatura Gelir İdaresi Başkanlığı onaylarını almış ve E-fatura Özel Entegratörler listesinde yayınlanmıştı. Bakınız ek-1 resim

01.07.2021 tarihinden itibaren Ecz-Fatura entegratörlüğümüz ile ilimizde faaliyet gösteren tüm eczanelerimize, herhangi bir kontör kısıtı ve maliyeti olmaksızın, E-Fatura, E-Arşiv, E-Belge ve E-Defter Saklama hizmetleri sunumunu ÜCRETSİZ ve SÜRESİZ olarak sağlamaya başladık.

Ayrıca, 416, 421 ve 424 No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında Başkanlığımızdan Elektronik Fatura Saklama Hizmeti Verme izni alan kurumlar listesinde yayınlandık. Bakınız ek-2 resim

Fatura Saklama hizmetini verme iznini almak için yoğun bir şekilde kalite kontrol ve denetim aşamalarını başarıyla geçtik. KVKK ya tam uyumumuz ile işletmeye ait tüm ticari verilerin (E-Fatura içerikleri, mükellef bilgileri v.b tüm detayların) şifrelenerek saklanmasını sağlamaktayız.

Meslektaşlarımızın e-fatura bilgilendirme toplantılarımızda sorduğu faturalarımızı görebilecekmisiniz sorusunun cevabı bu listede yayınlanarak verilmiştir. Bu listede yer alarak, fatura ile ilgili, işletme haricinde bilgi almanın mümkün olmadığı hususu bilgilerinize sunulur.

Türkiye'de Eczacı odaları içerisinde ilk ve tek olan (Ecz-Fatura) Entegratörlüğümüzün meslektaşlarımıza ve eczacılık camiamıza hayırlı olmasını diler, bir kez daha meslektaşlarımızı diğer firmaların farklı uygulamalarına maruz bırakmamanın gururunu birlikte yaşıyoruz.

Ek-1 Resim

Ek-2 Resim