Makale Tarihi: 29.06.2021

Antalya Eczacı Odası İktisadi İşletmesi Entegratörlüğü E-Fatura Hizmetleri Hakkında

Antalya Eczacı Odası İktisadi İşletmemizin Resmi Özel Entegratör olması hususunda başvuru ve kontrol aşamaları tamamlanmış olup, Gelir İdaresİ Başkanlığı Performans Testleri yapılmaktadır.

Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulumuzca , yaklaşık iki aylık süreç içerisinde hazırlıklarını tamamlayan İktisadi İşletmemiz Entegratörlüğü marifetiyle (ECZ-Fatura), ilimizde faaliyet gösteren tüm eczanelerimize, herhangi bir kontör kısıtı ve maliyeti olmaksızın, E-Fatura, E-Arşiv, E-Belge, E-Defter hizmetleri sunumu ÜCRETSİZ ve SÜRESİZ olarak sağlama kararı alınmıştır.

Gerekli kayıt işlemleri için yapılacak tüm uygulamalar,Yönetim Kurulumuzca her ilçede ayrı ayrı olmak üzere tamamlanacak ve siz değerli meslektaşarımıza duyurulacaktır.