Makale Tarihi: 24.05.2021

Antalya Eczacı Odası, Lokman Ecza Deposu ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İşbirliği İle Hazırlanan MAKÜ Öğrencilerine Yönelik Eğitim Programı Hakkında

Antalya Eczacı Odası, Lokman Ecza Deposu ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile imzalanan protokol çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için Eczane Teknisyenliği Eğitim Programı bugün ( 24.05.2021) başladı.
Bu eğitim programı ile MAKÜ öğrencilerinin mesleğe hazırlanma, iş arama, iş bulma, kendini geliştirme becerilerini desteklemek ve mezunların istihdam imkanlarını arttırmak ve Antalya Eczacı Odası olarak eczacılık sektörünün kalifiye iş gücü ihtiyacını gidermek amaçlanmaktadır.

Birinci basamak sağlık kuruluşu olan eczanelerde eczacılarımızın en büyük desteği olarak ekibi güçlendirmek için programa katılan tüm öğrencilere başarılar dileriz.