Makale Tarihi: 30.12.2016

Başkandan Yeni Yıl Mesajı...

Değerli meslektaşlarım;

2016 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz.

Öncelikle, ülkemizde ve dünyada yaşanan şiddet olaylarının arttığı şu günlerde savaşların durması, acı ve gözyaşlarının dinmesi, insanlığın esenliğe kavuşması inancı ve beklentileriyle girdiğimiz yeni yılın, siz değerli meslektaşlarımıza ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

10.Bölge Antalya Eczacı Odası Alanya Temsilcisi olarak göreve başladığımız günden bugüne mesleğimize ve sağlık sektörümüze hizmetlerle dolu bir yılın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Geçen bu zaman içerisinde Temsilciliğimizi kurumsal bir yapıya dönüştürmek ve daha işlevsel bir hale getirmek için çalışmalar düzenledik.

Değişen dünya içerisinde demografik değişimler, yaşam sürecinin uzaması, tedavi teknolojileri ve ilaçların gelişmesiyle eczacılık önemli bir meslek olmayı sürdürmüştür. Bizler kendimizi, mesleğimizi, hayat formlarını ve her şeyden önce insan hayatını koruma ve geliştirmeye adamış insanlarız.

Bu süreçte de aktif ve dinamik olmaya, gelişmelere ayak uydurmaya, yeterlilik, bilgi, davranış ve özelliklerimizi geliştirmeye, sağlık sistemine ve ülke refahına katkı sağlamayı, odamızın eczacılık alanında ki gücünü biraz daha yükseltip, hep birlikte geliştireceğimiz eğitim etkinlikleri ve projelerle meslektaşlarımıza katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Alanya Temsilcisi olarak yeni yılın öncekilerden daha bereketli, huzurlu, sağlık ve afiyet içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması gönülden temenni ediyorum.

Bu vesile ile yeni yılınızı kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmenizi diliyorum.

Ecz. Türker BABALIK
Antalya Eczacı Odası