Makale Tarihi: 19.03.2020

Eczacılarımız ve Çalışanlarımız İçin Alınan Önlem ve Tedbirler.

COVID-19 ile mücadele kapsamında meslektaşlarımızı ve eczane çalışanlarımızı korumaya yönelik Yönetim Kurulumuzca tedbirler almaya devam ediyoruz.

*Eczane dezenfeksiyon ve sterilizasyon işlemleri. (Uzun süre etkili maliyeti odamızca karşılanacaktır. Dezenfekte ve sterilizasyon işlemleri başlamış olup, en kısa sürede tüm eczaneler dezenfekte edilecektir.)

*Hasta uyarı kartları, (Uyarı kartları dağıtılacak olup isteyen meslektaşlarımız buradan yazdırabilir.) Uyarı kart-1, Uyarı kart-2, Uyarı kart-3,

*Mesafe uyarı zemin etiketleri, Zemin Çizgi Etiketi

*Eczacılarımız ve çalışanlarımız için temin edilen maskelerimiz odamıza ulaşmış olup diğer meteryallerle birlikte dağıtımına gün içinde başlanacaktır.

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünce yayınlanan COVİD-19 Enfeksiyon Rehberi Bilim Kurulu çalışmasında yer alan ‘'Yüzey Temizliği ve Dezenfeksiyonu İçin Önerilen Ürünler ve Özellikleri'' başlıklı tablo aşağıda bulunmaktadır.

Tablo için TIKLAYINIZ.

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünce yayınlanan COVİD-19 Enfeksiyon Rehberi Bilim Kurulu çalışması için TIKLAYINIZ.

Odamız sitesinde yer alan COVID-19 ile alakalı geçmiş duyurular için TIKLAYINIZ.