Makale Tarihi: 2.12.2013

ECZANE DESTEK PERSONELİ EĞİTİMLERİNİN UZEM DERS PORTALINA GİRİŞİ HAKKINDA

Eczane Destek Personeli eğitimleri ile ilgili olarak T.C. Sağlık Bakanlığı ile Türk Eczacıları Birliği ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında 20.09.2013 tarihinde bir protokol imzalandığı duyurulmuş ve konu hakkında T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Sağlık Bakanlığı’nın resmi internet sayfasında yayınlanan 24.09.2013 ve 08.11.2013 tarihli duyurular hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Ders Portalına girişler ile ilgili eğitimin verildiği Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezinin web sayfasına ve konu içeriklerine ulaşırken yapılması gerekenler hakkında işlem basamakları aşağıda yer almaktadır.

Ayrıca işlem basamakları ile ilgili http://uzem.omu.edu.tr/c/genel-tanitim/ linki tıklanarak söz konusu eğitimler ile ilgili yardım videosu da izlenebilmektedir.
İlgililerin dikkatine ve bilgisine sunarız.