Makale Tarihi: 26.03.2020

Eczanelerde Hazırlanacak Dezenfektanların Ambalaj ve Hammadde Temini

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından Birliğimize iletilen “Eczanelerde El Antiseptiği Hazırlanması” konulu yazı ile eczacıların el antiseptiklerini eczanelerinde hazırlamaları yönünde tavsiye kararı alındığı bildirilmişti.

İlgili yazıya istinaden Antalya Eczacı Odası iktisadi işletmemiz tarafından 250-500-1000 ml'lik ürünler için ambalaj ve TITCK tarafından üretilen ürünlerin ambalajlarında belirtilmesi gereken bilgileri içeren ürün etiketlerinin temini sağlanmıştır.

Ürünler;

Ürün Etiket 0,10 ₺
250 ml plastik ambalaj 2,50 ₺
500 ml plastik ambalaj 3,00 ₺
1000 ml plastik ambalaj 3,50 ₺

olarak odamız aracılığıyla satışa sunulacaktır.

Tüm eczanelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla eczaneler ilk etapda 10 adet ambalaj satın alabileceklerdir. Ürünlerin temini devam edecek olup daha sonra tekrar satışa sunulacaktır.

Ayrıca Odamız girişimi ile Lokman Ecza Deposu üzerinden %96 etil alkol temini sağlanmıştır.

Lokman Ecza Deposundan eczacılarımıza max 8 litreye kadar etil alkol satışı yapılacaktır. Temin süreci tamamlandıkça alkol ve ambalaj satışı devam edecektir.

Etil Alkol Sipariş Tel: 0242 225 1020