Makale Tarihi: 3.07.2016
Görüntülenme: 1937

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Anlaşmalı OSGB Onay İşlemleri Hk.

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri kapsamında Ethem Uğuz OSGB den odamız aracılığı ile hizmet alım başvurusu yapmış olan meslektaşlarımızın e-Devlet üzerinden ISG-KATİP atama ve ONAY işlemlerini 04.07.2016 Pazartesi günü akşamına kadar yapmaları gerekmektedir.

ISG-KATİP onay işlemlerinizi sorunsuz ve hızlı yapabilmeniz için odamız tarafından örnek döküman hazırlanmış olup, ekte yer alan görsel anlatım linkini tıklayarak ISG-KATİP atama ve onay adımlarını inceleyebilirsiniz.

OSGB Onay İşlemleri Görsel Anlatım için tıklayınız.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunulur.

OSGB onay işlemleri için aşağıda bulunan adımları takip edilmesi gerekmektedir.

Sisteme giriş için https://isgkatip.csgb.gov.tr/Logout.aspx linkine tıklayınız.

1- İSG-KATİP Giriş'e basınız.

2- İşyeri sahibine ait T.C kimlik no ve e-devlet şifresini giriniz, sonra sisteme Giriş Yap'a tıklayınız.

3- Giriş'e tıklayınız.

4- Gelen ekranda işletmenize ait SGK işyeri sicil numarasını seçip, Sisteme Giriş butonuna basınız.

5- Sol üst köşede bulunan "Hizmet Alan İşyerleri Modülü" ne tıklayınız.

6- "Hizmet Alan İşyerleri Modülü" sekmesi altında bulunan "Sözleşmeler" sekmesine tıklayınız.

7- Sağ kısımda açılan ekrandan "iş güvenliği uzmanı" nı seçip, üstünde bulunan "ONAYLA" butonuna tıklayınız.

8- Kayıt butonuna tıklayınız.

"Başarı ile kaydedildi" uyarısı çıktıktan sonra işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Not-1: İşyeri hekimi hizmeti alacak olanların 6. maddede bahsedilen sözleşmeler sekmesini tıklandıktan sonra açılan kısımdan işyeri hekimini seçerek aynı işlemleri tekrar yapacaklardır.

Hatırlatma: "Sistemi kullanma yetkiniz bulunmuyor..... gibi bir hata almanız durumunda, bazı eczanelerin ssk işyeri sicil numaraları muhasebecilerinin üzerine kayıtlı olmasından dolayı önce muhasebeciniz ile görüşmeniz gerekmektedir. Diğer sorunlar için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.

Not-2: Sisteme giriş ve onay işlemleri sırasında sorun yaşayan meslektaşlarımızın 0 242 242 99 00 - 0 544 242 22 00 - 0 539 438 23 48 - 0 532 668 68 65 nolu telefonlardan yardım almaları rica olunur.