Makale Tarihi: 15.01.2020

Isı ve Nem Cihazlarının Kalibrasyon İşlemi Hakkında

Odamız ile Neon Mühendislik arasında yenilenen protokole göre;

31 Aralık 2018 tarihli 30642 sayılı 4. Mükerrer Resmi Gazetede yayınlanan “Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” gereği eczanelerimizde bulunması zorunlu olan ısı ve nem takip cihazlarını Odamızın anlaşma sağlamış olduğu Neon Mühendislikten almak isteyen meslektaşlarımızın, Denizbank TR85 0013 4000 0140 6643 5000 01 Iban nolu hesaba Neon Mühendislik adına KDV dahil 650 TL yatırmaları gerekmektedir.

Sistem 2 (İki) yıl boyunca firma garantisi kapsamında olup 2. yılın sonunda KDV dahil 150 TL karşılığında garanti süresi 2 yıl daha uzatılabilmektedir.

Antalya Merkezde yer alan eczanelerimiz ilgili dekontla birlikte Perge Merkez ve Meltem Bürolarımıza gelerek ısı ve nem takip cihazlarını teslim alabileceklerdir. (Antalya Merkez eczanelerimiz için cihaz teslimleri Cuma günleri yapılacaktır.)

Teslim alınan cihazların kurulumu Neon Mühendislik tarafından yapılacak olup ekte yer alan iletişim formunun doldurulması gerekmektedir. >>İletişim formu için tıklayınız.

ilçe eczanelerimizin cihazları iletişim formunu doldurduktan sonra firma tarafından gönderilecek ve kurulumu yapılacaktır.) >>İletişim formu için tıklayınız.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunulur.

NOT:

Yönetmeliğe uygun ısı ve nem takip cihazlarını önceden temin etmiş olan eczanelerin ise kalibrasyon ve kontrol işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. Kalibrasyon ve kontrol işlemi Neon Mühendislik tarafından yapılacaktır. Neon Mühendislik tarafından yapılacak olan kalibrasyon ve kontrol işlemi esnasında, kalibrasyon, sms bedeli olarak yıllık KDV dahil 100 TL ücret tahsil edilecektir. (Isı ve nem takip cihazı olan eczanelerin listesi ilgili firmada mevcut olup kalibrasyon işlemi için eczanelerimizle irtibata geçecektir.)

Şirket Yetkilisi / İlhan Binzet : 0 542 365 91 65