Makale Tarihi: 24.06.2021

Lösev Bağış Kampanyası Hakkında

LÖSEV tarafından e-posta yolu ile Başkanlığımıza iletilen bilgiye göre ;

Öncelikle misafirperverliğiniz ve içtenliğiniz için çocuk ve yetişkin tüm hastalarımız adına sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

LÖSEV in tüm Türkiye'de olduğu gibi Alanya dâhil Batı Akdeniz Bölge de siz değerli yöneticilerimiz, iş insanları, kanaat önderleri ve destekçilerimiz sayesinde güçlenerek imkânları kısıtlı kanser hastalarına destekler götürmesi son derece önemli.

LÖSEV artık sadece çocuk hastalara yardım iletmiyor. Artan kanser vakaları nedeniyle artık yetişkin kanser hastaları da şemsiyemizin altında yer alarak; LÖSEV bugün çocuk ve yetişkin her tür kanser hastasına destek veriyor. LÖSEV de hastalar tek başına değil aileleriyle bir bütün olarak değerlendiriliyor. Tüm yardımlarda ailenin tamamının iyiliği gözetiliyor.

Görüşmemize istinaden toplantı notlarımızı yazılı olarak sizlerle paylaşmak isteriz;

· LÖSEV' i tanıtmak amacıyla dönemsel olarak bültenlerimizi uygun gördüğünüz alanlarda bulundurmanız, afişlerimizi asmanız konularında desteklerinizi bekliyoruz,

· Üyelerinize LÖSEV dijital bültenlerimizi/yayınlarımızı mailing yapmanız,(LÖSEV BÜYÜDÜ afişimiz, LSV Dükkan broşürlerimiz ektedir) sosyal medya hesaplarınızdan görsellerimizi paylaşmanız; özel günlerde, farkındalık projelerimizde kurumsal web sayfanızda bannerlarımıza yer vermeniz konusunda desteklerinizi talep ediyoruz,

• Gerçekleştireceğiniz yüz yüze ve/veya online toplantılarda uygunluk olduğu takdirde LÖSEV' i tanıtmak ve anlatmak amacıyla bizlere de yer vermeniz arzusundayız,

· Kurumsal tebrikleriniz için (kutlama, atama, açılış, düğün, nişan, ve diğer özel günler) LÖSEV Mutlu Gün Çelenklerini, Özel Gün Ürünlerini, Sertifikalarını, Diğer Tekstil ve Seramik Ürünlerimizi tercih edebilirsiniz,(Ek te görsellerini bulacaksınız)

LSV Dükkân 2000 yılında LÖSEV in araştırmalarında ailenin en çok yıpranan bireyi olan annelerin rehabilitasyonu için kurduğu bir uğraş atölyesinin bugüne gelen markasıdır. Tamamen annelerinin gönüllü olarak yaptığı ürünler ve bu ürünlerin satışından sağlanan kaynak çocukların ücretsiz tedavisine fon yaratmaktadır.

Hem bireysel hem kurumsal tüm hediyeleriniz için ürün gamını, www.lsvdukkan.com sayfasından inceleyebilir, Antalya irtibat ofisimize ulaşarak sipariş verebilir ve tercih edebilirsiniz.

• LÖSEV'in en önemli kaynak yaratma projelerinin başında LÖSEV Kumbaraları(görselleri ektedir) gelmektedir. Türkiye geneli kamu kurum ve kuruluşları ile odalar, AVM'ler ve işyerlerinde gerçekleştirdiğimiz LÖSEV Kumbara projemizi Alanya Eczacı Odası bünyesinde kumbaramız olmayan üye işyerleri ile de gerçekleştirmek arzusundayız.

Desteklerinizi bekliyor ayrıca birlikte gerçekleştirebileceğimiz projeler için sizlere fikir vermesi adına “Siz Neler Yapabilirsiniz” dosyamızı da, mail ekinde paylaşıyoruz.

Sizleri, Fener Mh. Bülent Ecevit Blv. No:15/1 Barış Apt. Muratpaşa/Antalya adresinde bulunan irtibat ofisimizde- LSV Dükkan showroom mağazamızda ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Tüm çocuk ve yetişkin hastalarımızın sevgilerini sunuyor, sağlık dolu günler diliyoruz.

''Siz Neler Yapabilirsiniz'' dosya için tıklayınız.