Makale Tarihi: 4.10.2019

Majistral Eğitim Programı Hakkında

Antalya Eczacı Odası Akademisi ve Medipol Üniversitesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Davut ARPA tarafından düzenlenecek olan majistral eğitimimiz Antalya Eczacı Odası Ahmet Keleşoğlu konferans salonunda 19 Ekim 2019 tarihinde saat 9:30 - 12:30 arasında düzenlenecektir.

Eğitimimiz katılmak isteyen tüm meslektaşlarımıza ücretsizdir. Katılım durumunun en geç 16 Ekim 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar oda sekretaryalarımıza bildirilmesi gerekmektedir.

Aynı gün Antalya Aile Hekimleri Derneği tarafından düzenlenecek sempozyum bilgileri aşağıdadır.

SEMPOZYUM DUYURUSU

Antalya Aile Hekimleri Derneği (ANTAHED) tarafından düzenlenen ALLERJİ ve DERMATOLOJİ SEMPOZYUMU 19 Ekim 2019 Cumartesi günü Su Otel'de gerçekleşecek.

Medipol Üniversitesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Davut ARPA “Allerji ve Majistral İlaçlar” oturumunda birinci basamakta sık karşılaşılan dermatolojik rahatsızlıklarda kullanılan majistral preparatlar hakkında sunum yapacak.

Sempozyum programı ve katılmak isteyen meslektaşlarımız için kayıt bilgisi aşağıdadır: