Makale Tarihi: 4.05.2017
Görüntülenme: 1923

Mayıs 2017 SGK Koli Toplama Tarihleri Hakkında

Antalya Eczacı Odası tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu fatura paketlerinin ücretsiz olarak kuruma teslimi programı aşağıdaki gibidir.

Kolilerin Antalya Eczacı Odası görevlisi tarafından teslim alınması konusunda her hangi bir aksaklık yaşanmaması bakımından belirtilen tarihlerde paketlerin hazır olmasına azami dikkatin gösterilmesi gerekmektedir.

Gereği bilgilerinize sunulur.

9 MAYIS SALI (Mesai bitimine kadar)

Koli ve faturalarınızı 9 Mayıs Salı mesai bitimine kadar Alanya Temsilciliğine teslim etmeniz gerekmektedir.

Koli ekinde (dışında) olması gereken evraklar;

1. Dilekçe (en üstte olacak)

2. Fatura fotokopisi
3. Döküm listesi (sadece döküm özeti-son sayfa.(hasta listeleri sadece koli içinde olacaktır.)

NOT: Bağkur borcu yoktur ve SSK e-borcu yoktur evrakları dilekçe ekine eklenmeyecektir.

(Koli dışına kesinlikle başka herhangi bir evrak eklenmeyecektir.)

NOT: Reçeteler uygun kolilere reçete sayılarına göre konulacaktır. Kolilerde boşluk olması halinde SGK tarafından kabul edilmeyecektir. Kolilerin sağlıklı bir şekilde Kuruma ulaştırılabilmesi için bantlanmış olması ve koli üzeri etiket bilgilerinin doldurulması gerekmektedir.