Makale Tarihi: 3.05.2018

Nisan 2018 Dönemi Tıbbi Malzeme Fatura Teslim İşlemleri Hakkında

NİSAN 2018 DÖNEMİNE AİT SGK MEDİKAL FATURA KOLİLERİ 15 MAYIS 2018 SALI GÜNÜ MESAİ SAATİ BİTİMİNE KADAR SGK ANTALYA SAĞLIK İŞLERİ İL MÜDÜRLÜĞÜ (TRT GÜLLÜK KAVŞAĞI) 104 NOLU ODADA (giriş katı) TESLİM ALINACAKTIR.

DÖNEM SONLANDIRMA, FATURA KESİMİ ve FATURA TESLİMİ İÇİN GEREKLİ İŞLEMLER:

1)İlaç faturalarının da kesiminde kullanılan ve aşağıda belitilen fatura başlığı ve vergi numarası kullanılacaktır.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE ANKARA

Vergi Dairesi: ÇANKAYA Vergi No: 7750409379

2)Dönem sonlandırma işlemleri:

DÖNEM SONLANDIRMA, EKTE ÖRNEĞİ BULUNAN ODAMIZ VASITASI İLE MESLEKTAŞLARIMIZA ULAŞTIRILMIŞ FORMDA BELİRTİLEN ŞİFRE İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

3)Fatura Kesimi ve Dönem Sonlandırma işlemleri:

I.GRUP- TIBBİ MALZEME REÇETELERİ

II.GRUP- HASTA ALT BEZİ REÇETELERİ (Örnekleme yöntemine tabi reçeteleri)

III.GRUP- HAZIR ORTEZ/PROTEZ REÇETELERİ,

GRUPLARINA AİT DÖNEM SONLANDIRMALARI YAPILACAK OLUP, HER GRUP İÇİN AYRI AYRI FATURA KESİLECEKTİR.

4)Fatura Teslimi

BÜTÜN GRUPLARA AİT REÇETELER VE EKLERİ, İKİŞER NÜSHA OLARAK ALINAN İCMAL LİSTELERİ VE HER GRUBA AİT İKİ ASIL NÜSHA FATURA İLE BİRLİKTE 30 REÇETEYE KADAR HAVALI ZARFA, 30 REÇETE ÜZERİ İSE KIRMIZI KOLİYE KONACAKTIR. (ZARF/KOLİ İÇİNE TIBBİ MALZEME VE HAZIR ORTEZ/PROTEZ FATURALARI İÇİN ÜTS'DEN ALINMIŞ BİRER ADET BAYİLİK BELGESİ EKLENECEKTİR.)

ZARF/KOLİ DIŞINDA SADECE EKTE ÖRNEĞİ VERİLEN (ECZACI TARAFINDAN ISLAK İMZA İLE İMZALANMIŞ) 2 NÜSHA DİLEKÇE BULUNACAKTIR.

Medikal Fatura Kesim Şifresi Örneği için tıklayınız.

Tıbbi malzeme fatura örneği için tıklayınız. Tıbbi malzeme döküm örneği için tıklayınız.

Hasta alt bezi fatura örneği için tıklayınız. Hasta alt bezi döküm örneği için tıklayınız.

Hazır ortez/protez fatura örneği için tıklayınız. Hazır ortez/protez döküm örneği için tıklayınız.

SGK Dilekçe örneği için tıklayınız.

Medikal Malzeme Faturaları kesilirken dikkat edilecek hususlar için tıklayınız.