Makale Tarihi: 29.11.2018

Rehber Eczanem Programı Hipertansiyon Eğitimi Hakkında

2015 yılında Türk Eczacıları Birliği tarafından başlatılan Rehber Eczanem Programı,ülkemizde hizmet veren 25.000'i aşkın eczaneden, Rehber Eczacılar aracılığı ile kaliteli ve standardize eczacılık hizmeti sağlamayı, hastaların sağlık sonuçlarının iyileştirilmesini ve toplum sağlığına katkı sunmayı amaçlamıştır.

Eğitim modüllerinin içeriği hastalıkların klinik çerçevesine ilişkin değil, mesleki pratikte yer alan uygulamalar üzerine olacaktır. Teorik kısmı Prof. Dr. Mesut Sancar tarafından verilecek eğitimde pratik uygulama ayağına ilişkin bölümler, meslektaş eğitimi şeklinde Eğitici Eczacılarımız tarafından verilecektir.

Rehber Eczanem Programı kapsamında 08/12/2018 tarihinde bölgemizde Hipertansiyon Modülü eğitimi yapılacaktır. Eğitime katılım için başvurularınızı Rehber Eczanem web sitesinde yer alan “Eczacı Odası Eğitimleri-Başvuru” bölümünden 05/12/2018 tarihine kadar yaptırmanızı rica ederiz.

Eğitim Başvuru Linki:http://www.rehbereczanem.com/egitim_basvuru.html

Daha önce portal kaydı bulunan eczacılarımız portalın içerisinde “Eğitim Başvuruları” kısmından eğitim başvurusu yapabilirler.

Not: Eğitime gelmeden önce mailinize gönderilecek ön okumaları okuyarak gelmeniz önemle rica olunur.

Eğitim Başlığı: Rehber Eczanem Programı Hipertansiyon Eğitimi
Eğitim Tarihi: 8 Aralık 2018 Cumartesi
Eğitim Saatleri: 09:30-17:30
Eğitimin Yapılacağı Yer: Hotel Su/ Antalya