Makale Tarihi: 26.09.2011

YAPI KREDİ SİGORTA İLE ECZANELER ARASINDA İMZALANAN SÖZLEŞMELER HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Birliğimize, bölge eczacı odalarımız ve üyelerimiz tarafından, Yapı Kredi Sigorta ile sözleşme yapmak isteyen eczanelerden % 2,5 eczacı iskontosu ve %12,5 Pos bakım bedeli olmak üzere toplamda % 15 oranında iskonto talep edildiği yönünde bildirimler yapılması üzerine Birliğimiz tarafından adı geçen şirkete resmi başvuruda bulunularak, 6643 sayılı Türk Eczacıları Birliği Kanunu’nun, 39 uncu maddesinin (j) bendi ve Büyük Kongre Kararları gereğince, Birliğimiz ile Şirketleri arasında görüşme yapılarak bir sözleşme bağıtlanmasının yasal bir zorunluluk olduğu hakkında bilgi verilmiş ve sözleşme imzalama talebimiz iletilmiştir.