Makale Tarihi: 18.01.2023

T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Mahmut Gürcan ile Görüşme

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz.İ.Orkun Yılmaz, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Saygın Garğın, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Uzm.Ecz.Tahir Özelçi ve Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Ali Erdem, 17.01.2023 tarihinde, T.C.Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Mahmut Gürcan ile bir görüşme gerçekleştirdiler.

T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Danışmanı ve Teftiş Başkanlığı Vergi Müfettişi Cem Çankaya, Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Celaleddin Sıvacı, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Erhan Tek, Kamu Sermayeli İşletmeler Genel Müdürlüğü Sosyal Güvenlik ve İstihdam Daire Başkanı İsmail Güneş'in de bulundukları görüşmede, serbest eczanelerde ve kamuda görev yapan meslektaşlarımızın yaşadığı ekonomik sıkıntılara yönelik taleplerimiz aktarıldı. Sayın Bakan Yardımcısı taleplerimize ilişkin çalışmaları hızlandıracaklarını ifade etti.