Makale Tarihi: 7.07.2021

Alanya İlçesi Temsilcilik Binası Edinimi Hakkında

Değerli meslektaşlarımız!

Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulu olarak meslektaşlarımızın haklarını korumak ve genel menfaatlerini gözetmek suretiyle eczane işleyişleri için gerekli olan yatırımlarda dahil her türlü girişimde bulunmaktayız.

Özveriyle yapılan birçok hizmetin yanında tüm bölgelerde meslektaşlarımızın yerinde, anında, sürekli ve yüksek kaliteli hizmete erişimini hedefleyen ve odamıza değer katan diğer yatırımları ayrıca hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Bu adımlardan biri olan Alanya Temsilcilik binamızı 6 Temmuz 2021 tarihi itibari ile Alanya'daki meslektaşlarımıza kazandırmış olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.

Önümüzdeki süreçte Kaş, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerimize hizmet edecek olan batı bölge temsilcilik binamızın edinilmesi hazırlıkları da tamamlanmış olup en kısa sürede siz değerli meslektaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

Her türlü zorluğa rağmen görevlerini layıkıyla yerine getiren meslektaşlarımızı yapacağımız nice faaliyetlerle gülümsetmeye devam edeceğiz.

ANTALYA ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU