Makale Tarihi: 12.02.2021

Virolog Semih TAREEN ile Covid-19: Viroloji, Mutasyonlar ve Aşılar - Uzmanına Sor Söyleşileri-3

Antalya Eczacı Odası Akademisi'nin, Uzmanına Sor Söyleşileri” Virolog Semih TAREEN ile Covid-19: Viroloji, Mutasyonlar ve Aşılar oturumu ile devam ediyor.

Semih TAREEN, University of Washington'da mikrobiyoloji okuduktan sonra moleküler biyoloji alanında doktora yapan, 25 yıldır çeşitli biyoteknoloji şirketinde virolog olarak görev yapan bir bilim insanı. Kendisinin Amerika Birleşik Devletleri'nden katılacağı, Covid-19 virolojisi ve aşılar hakkında son gelişmeleri konuşacağımız toplantıya odamız üyesi meslektaşlarımız davetlidir.

16 Şubat 2021 Salı günü saat 20.00'de gerçekleşecek online toplantı ZOOM üzerinden yapılacak olup söyleşi günü ZOOM davet linki SMS (kısa mesaj) olarak paylaşılacaktır.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.