Makale Tarihi: 1.04.2016

2015 Yılı Satış Hasılatının Medula Provizyon Sistem'ne Girilmesi Hakkında

Birliğimiz ve Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamındaki kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokolün 3.4 maddesi gereğince eczane indirim oranlarının ve reçete başı hizmet bedellerinin yeni baremlere göre belirlenebilmesi amacı ile 2015 yılı satış hasılatı (KDV Hariç) bilgilerinin 01.04.2016 tarihi saat 24.00 a kadar Medula Provizyon Ekranı'na giriş yapılması konusunu önemle tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

MERKEZ HEYETİ

SGK'nın Medula Provizyon Sistemi'nde yayınlanan 01.04.2016 tarihli duyurusunun ekran görüntüsü:

Hasılat Bilgi girişi için aşağıdaki ekran görüntüsünde yer alan işlem adımını uygulayabilirsiniz.

İşlem Adımı

1.Adım : Sol menüde bulunan "Bilgi Güncelleme" butonuna tıklanır.
2.Adım : "2015 Yılı Hasılatı Girişi" bölümüne hasılat bilgisi yazılır. Aynı bölümde bulunan "Kaydet" butonuna tıklanır.