Makale Tarihi: 7.11.2023

LÖSEV’in 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Kapsamında Gerçekleştirdiği Ziyaret

LÖSEV'in 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Kapsamında Gerçekleştirdiği Ziyaret

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, lösemi hastalığı hakkında toplum bilinci oluşturulması, lösemili çocuklarımızın yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekilmesi ve onlara destek olunması amacı ile ülke genelinde farkındalık çalışmalarının yürütülmesi amacıyla, LÖSEV yetkilileri tarafından 06 Kasım 2023 tarihinde Birliğimize bir ziyaret gerçekleştirildi.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Kurumlarla İlişkiler Koordinatörü Selma Tokay, LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Kurumlarla İlişkiler Yönetmenleri Gizem Onursal ve Tuğba Hancıoğlu, Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz. İhsan Orkun Yılmaz ve Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Saygın Garğın ile görüştüler.