Makale Tarihi: 18.11.2019

2019 Yılı Adalet Bakanlığı Sözleşmeleri Odamıza Gelmiştir

2019 yılına ait Adalet Bakanlığı (Cezaevi) sözleşmeleri Odamıza ulaşmış olup, 50 TL. karşılığında sekreteryamızdan temin edilebilmektedir.

Sözleşmelerini yenilemek isteyen meslektaşlarımızın 23.11.2019 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir.

2019 YILI ADALET BAKANLIĞI İLE PROTOKOL YENİLENMESİNDE İSTENİLEN BELGELER

• Bölge eczacı odasından onaylı sözleşme metni,
  • Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatını gösteren onaylı form (Ek-5) (Ek-5 Formu için tıklayınız)
  • Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi,
  • Eczacı odasından alınan yeni tarihli “sözleşmeye engel yoktur” belgesi,

Yukarıda İstenen Belgeler Bir Dilekçe Ekinde Kuruma İbraz Edilecektir. ( Dilekçe için tıklayınız )

2019 YILI ADALET BAKANLIĞI PROTOKOLÜNÜ İLK KEZ YAPACAKLAR İÇİN İSTENEN BELGELER

• Kimlik fotokopisi (T.C.kimlik no ile birlikte),
  • Ruhsat fotokopisi,
  • İmza sirkülerinin noter onaylı örneği,
  • Bölge eczacı odasından onaylı sözleşme metni,
  • Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatını gösteren onaylı form (ek-5) (yeni açılan eczaneler hariçtir.)
  • Eczacı odasından alınan yeni tarihli “sözleşmeye engel yoktur” belgesi,