Makale Tarihi: 12.07.2023

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç.Dr.İhsan Ateş ile Görüşme

Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz.İhsan Orkun Yılmaz, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Uzm.Ecz.Tahir Özelçi, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Ali Erdem ve Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Uğur Elik, 11.07.2023 tarihinde, T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç.Dr. İhsan Ateş ile bir görüşme gerçekleştirdiler.

Görüşmede, yardımcı eczacılık yapacak olan meslektaşlarımızın başvuru süreçlerinde geçici mezuniyet belgeleri ile işlem yapılabilmesi ve klinik eczacılarımızın görev tanımlarının belirlenmesi ile maaş katsayılarının düzenlenmesi talebimiz Sayın Genel Müdüre iletildi. Sayın Genel Müdür taleplerimizin dikkate alınarak gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.