Makale Tarihi: 1.11.2017

TTB Tarafından Yayımlanan Bilirkişilik Temel Eğitimi Kurs Programı Duyurusu

03.08.2017 tarihli ve 30143 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Bilirkişi Yönetmeliğinin Temel Eğitim başlıklı 30'uncu maddesi gereğince bilirkişilik yapmak isteyenlerin temel eğitim almaları gerekmekte olup, hekimlerin ve sağlık alanında görev yapan meslek mensuplarının başvurularının kabul edileceği eğitimler Türk Tabipleri Birliği tarafından düzenlenecektir.

Buradan hareketle Türk Tabipleri Birliğinin resmi internet sayfası www.ttb.org.tr'de 25.10.2017 tarihinde yayımlanan “TTB Bilirkişilik Temel Eğitimi Kurs Programı” konulu duyuru ile,

Türk Tabipleri Birliği, hekimlik ve sağlık alanına yönelik uygulama bilgi ve becerisini kazandırmayı hedefleyen özelleşmiş bir uygulamalı eğitim programı uygulayacağı,

Bu nedenle;

*hekimlerin
*sağlık alanında görev yapan meslek mensuplarının başvurularını kabul etmekte olduğu;

Türk Tabipleri Birliği tarafından, süreklilik içinde yürütülecek olan Bilirkişilik Temel Eğitimlerinin ilkinin 9-12 Kasım 2017 tarihinde Ankara'da gerçekleştirileceği, kurs başvurularının 27 Ekim – 2 Kasım 2017 tarihleri arasında alınacağı bildirilmektedir.

Konu hakkında ayrıntılı bilgiye http://ttb.org.tr/haber_goster.php?Guid=6ad95d1a-b96f-11e7-a471-8c890ca10226 linki aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

İlgilenen meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Bilirkişi Yönetmeliği için tıklayınız.